Stappegoor heeft we een nieuwe gezellige horecazaak bij!

Onder De Beren en naast de Subway opent Nancy Schreurs binnenkort de eerste EXpresZo Koffie & Wijnbar. Een geheel nieuwe trendy zaak waar iedereen van harte welkom is.

Voor of na de film, het sporten of winkelen.Van een Espresso tot een goed glas wijn, een lekker vers broodje of goedgevulde borrelplank, tot een Italiaans schepijsje op ons overdekte terras, u bent hier binnenkort van harte welkom!

De EXpresZo Koffie & Wijnbar met op woensdag een Special Lady’s day en eens in de maand op zondagmiddag live entertainment, zal zeker een mooie verrijking zijn op Stappegoor.
Daarnaast komt er nog een aparte corner in de zaak waar wisselende seizoensgebonden specialiteiten worden aangeboden. Denk hierbij aan in de zomermaanden vers Italiaans schepijs en in koudere maanden winterse producten als verse soepen, hotdogs en oliebollen.
Kortom een zaak die de nieuwste trends blijft volgen en waar iedereen zich zeker thuis gaat voelen.

Ook voor een zakelijke borrel, verjaardag of receptie kunt u bij de EXpresZo Koffie & Wijnbar terecht. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via Whatsapp 0031642221870

Volg ons ook op Facebook zodat u wij u snel op de hoogte kunnen houden.


Open van maandag tot en met vrijdag vanaf 11.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn wij alleen geopend voor reserveringen vanaf 10 personen en uiteraard tijdens evenementen op Stappegoor. 

 

EXPresZo Koffie & Wijnbar

Prof. Goossenslaan 20 A

5022 DM TILBURG